Wednesday, 14 March 2012

Posted by Awan Hijau |


    Assalamualaikum smuanya...po kobar??? (sebelum tuu den nk kobar, post ni xda kaitan dgn gambar di atas, tuu ilustrasi jew) Dah lama sangat rasanya tidak memberikan perhatian dan kasih sayang kat blog ni. Nak dikatakan busy rasanya tak adalah sangat kan kalau nak di bandingkan para menteri tuuhh...(tangan di dada, mata ke atas). Tetapi apa-apa pon bak kata para cerdik pandai “lembu di ikat dengan tali, manusia di ikat dengan janji”. Masih terngiang-ngiang janji-janji Awan dahulu pada suapan karya blog yang pertama “walau apa-apa pon yang terjadi Awan akan tetap menulis dalam blog ini walapun pada zahirnya tiada yang sudi membacanya...hhuukk( y ni lawak).
    Sebenarya Awan ada banyak cerita yang nak di kongsikan, tetapi pada hemat Awan tuk kali ni oleh kerana sudah lama Awan tak memanjakan “SEPUTIH WARNA AWAN” ni ada baiknya jika Awan bermula balik dengan sesi warm up jari dan akal sambil-sambil tuu boleh lah Awan memujuk Awek Awan ni tuk mesra kembali dengan Awan.
    Akhir kata daripada Awan, stay tuned dan rajin-rajin kan lah diri tuk melawat blog ini dan membaca cerita-cerita baru daripada Awan. SALAM
Reactions:

0 comments:

Post a Comment